Tuesday, October 16, 2012
7 days/week with 24 hours/day = 168 hours/week
Let's say we get 8 hours of sleep a night because it is healthy. That's 56 hours of sleep per week.
168 - 56 = 112
Now, let's say your work 40 hours per week.
112 - 40 = 72
Since family is important to me, let's say you sit down for each meal with your family which is 3 hours per day:
72 - 21 = 51
Let's stay on the family idea for a second. We read to our girls each night and sometimes watch a little TV. Just to be generous, I'm gonna say 3 hours per night.
51 - 21 = 30
If you're like us, three little ones will keep you running on most days. Gymnastics, Swimming Lessons, Soccer and more. I'm gonna say 2 hours per day just to give you some buffer on those busy days.
30 - 14 = 16
Errands and shopping, 1 hour per day.
16 - 7 = 9
I could probably stick a couple more things in there on my really busy days, bu the point is, there is still time.
Don't Make Excuses. Choose!